Plaseaza o comanda si telefonic!
0745.06.34.31 / 021.326.21.07
Program: L-V: 10 - 18, S: 11-14

Amplasare magazin: ZONA UNIRII
Adresa completa aici

Cum cumpar

Pentru a plasa o comanda de obiecte de argint puteti alege una dintre cele doua variante: 

 

 1. puteti comanda obiectele din argint masiv dorite sunandu-ne la numarul de telefon021/326.21.07 sau 0745.06.34.31, ne comunicati codul produsului, noi verificam daca produsul mai este sau nu pe stoc si revenim la dvs cu un raspuns.

 

 2. puteti plasa online o comanda de obiecte din argint, insemnand sa urmati cativa pasi simpli:

        a) va creati un cont pentru a putea introduce datele dvs si pentru a putea finaliza comanda

        b) va hotarati asupra caror obiecte doriti sa plasati comanda, apasati la fiecare butonul "adauga in cos". Puteti vizualiza produsele aflate in cos apasand pe iconita din coltul din dreapta sus de pe site.

         c) Daca ati finalizat cumparaturile, apasati butonul "Comanda ferma"

         d) veti primi instantaneu la adresa de e-mail furnizata, un mail de confirmare in care va este reamintit continutul comenzii. In cel mai scurt timp veti fi contactat de un reprezentant al firmei Darurideargint.ro pentru a stabili mai multe detalii.

 

 Existam cu si pentru dumneavoastra!

 

Va multumim pentru ca ati ales calitatea si rafinamentul! 

 

Echipa Darurideargint.ro  sta la dispozitia dvs pentru orice intrebari sau nelamuriri prin completarea formularului prezent la pagina de contact sau sunandu-ne la numerele de telefon mai sus mentionate!

 

Garantia produselor

Produsele achiziționate prin intermediul magazinului online www.darurideargint.rosunt însoțite de certificate de garanție, ce atestă autenticitatea și calitatea acestora.

 

Magazinul online www.darurideargint.roofera  garantie 30 de zile, cu exceptia deficientelor imputabile consumatorului, prin garantia oferita nu sunt afectate drepturile consumatorului care sunt in conformitate cu actele legislative care sunt indicate mai jos.

 

Garanția nu include produsele care prezintă defecte cauzate de lovituri sau manipulare neadecvate.

 

Certificatele de garanție pentru obiectele comercializate de magazinul online www.darurideargint.ro sunt întocmite în conformitate cu legile în vigoare. Toate produsele sunt verificate si, daca modelul obiectului permite, marcate de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor.

 

Condițiile de solicitare a garanției pentru obiectele comercializate de magazinul online www.darurideargint.rosunt în conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008.

 

 

 

darurideargint