Plaseaza o comanda si telefonic!
0745.06.34.31
Program: L-V: 10 - 18, S: 11-14

Amplasare magazin: ZONA UNIRII
Adresa completa aici

Cum cumpar

 

Pentru a plasa o comanda puteti alege una dintre cele doua variante:

 

1. Puteti comanda produsele dorite sunandu-ne la numarul de telefon: 021.326.21.07/ 0745.063.431, ne comunicati codul produsului, noi verificam disponibilitatea produselor pe stoc si stabilim impreuna detaliile livrarii.

 


2. Puteti plasa online comanda. Nu onoram nicio comanda pana cand nu stabilim impreuna cu clientii, telefonic, detaliile finale – asadar, nu va faceti griji – in urma fiecarei comenzi plasate veti fi contactat de un reprezentant Darurideargint.

 

Echipa Darurideargint sta la dispozitia dvs pentru orice intrebari sau nelamuriri prin completarea formularului prezent la pagina de contact sau sunandu-ne la numerele de telefon mai sus mentionate!

 

Produsele achiziționate prin intermediul magazinului online www.Darurideargint.ro sunt însoțite de certificate de calitate, ce atestă autenticitatea obiectelor achizitionate de la noi.

 

Magazinul online www.Darurideargint.ro ofera garantie 30 de zile, cu exceptia deficientelor imputabile consumatorului; prin garantia oferita nu sunt afectate drepturile consumatorului care sunt in conformitate cu actele legislative indicate mai jos.

 

Garanția nu include produsele care prezintă defecte cauzate de lovituri, purtare sau manipulare neadecvate.

 

Certificatele de garanție pentru obiectele din argint masiv comercializate de magazinul online www.Darurideargint.ro sunt întocmite în conformitate cu legile învigoare. Toate produsele sunt verificate de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, directia Metale Pretioase.

 

Condițiile de solicitare a garanției pentru obiectele comercializate de magazinul online www.Darurideargint.ro sunt în conformitate cu O.G.21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008.

darurideargint